bseu19
Számláló
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
szavazás
Ki volt a legjobb a Mezőkövesd elleni bajnoki meccsen? (U-19)

Barna Gergely
Csábi Róbert
Krajcsi Máté
Nagy Martin
Kovács Ákos
Zgheib John Morice
Gyurovics Zsolt
Vereczki Balázs
Sára Sándor
Fábri Tamás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
zene
 
BSE U-19
 
Sérültek

+Mezei Gábor+

 
Hírek
Hírek : Vereséggel indult a 2008/2009-s bajnokság!

Vereséggel indult a 2008/2009-s bajnokság!

Bérczi Márton és a szerkesztő  2008.08.17. 23:12

Balassagyarmat SE - RAFC U-19 NBIII

A  csapat a következő összeállításban kezdte a mérkőzést a  hozzánk látogató RAFC ellen:

BSE: BarnaG., Csábi R., Czibulya G. (c), Cseke G., Szabó G., Nagy M., Gyurovics Zs. Pifka G., Kovács Á., Bódis M, Fábri T.

Csere: Cseman G., Sípos R., Tóth A., Nagy T.

Jók : Czibulya G., Pifka G., Csábi R.

Vidamusz Tibor edző: Ennyi  helyzetet nem lehet egy mérkőzésen büntetlenül kihagyni, így nem is lehetett más az eredmény.

RAFC: Ivanics, Paár, Forgács, Viandt, Dévényi, Ébenhardt, Gellért, Márkus, Pinczi, Derda,  Ochirpurev

Csere: Elter, Rubus, Horváth, Mészáros

Sárga lap: Fábri 13' (perc), Ochirpurev 15', Cseman 43', Gyurovics 45', Elter 45', Csábi 47'

Piros lap: Gellért 25'

Gólszerző: Márkus Roland

 

   A   mérkőzés kellemes melegben , délelőtt 11 órakor kezdődött.  A játékon látszott  , hogy mindkét csapat  keresi  elenfele gyenge pontjait. Ezért alakult ki ez a tapogatódzó , túl óvatos játék.  Fél óra elteltével még nem alakult ki komolyabb helyzet egyik kapunál sem. Majd  jött a 32', egy ártatlan ellentámadás a vendégektől, és az előre vágott labdára a vendégek támadója Márkus Roland rajtolt a legjobban az  elalvó két  hazaivédő kiséretében a kiinduló Barna mellett megszerezte a vendégek vezető gólját, ami a későbbiekben kiderült a győztes gól volt. 0 : 1. A második félidőben a hazaiak mindent mozgósítottak az egyenlítés reményében, de ezen a mérkőzésen lehetett látni,hogí semmi sem fog sikerülni. Egymás után vezették a szebbnél -szebb támadásokat, de sem Bódis,sem Fábri , sem a többiek nem tudták bevenni az ellefél kapuját. Így sajnos bele kellett törődni a hazai vereségbe. A javításra már csak a következő mérkőzéseken lesz lehetőség.

 

 

BSE - RAFC U-16

 A  kisebbek találkozója  közvetlen a 19 évesek után  folytatódott.

BSE:  Csányi, Bérci R., Krajcsi, Mezei, Kalmár (c) , Sinkovics, Matus, Major, Striho,  Hriagyel, Farkas P.

Csere:  Molnár , Hegedűs , Jónás I Rádi Z. 

Jók: Krajcsi , Csányi B.

Bérczi Márton edző : A súlyos egyéni hibák ,az utasítások be nem tartása, a fegyelmezettlenség,  csak ilyen eredményt hozhat. 

RAFC: Gyulay, Egyed, Kollár, Kalmár T., Dér, Varga, Bata, Nagy, Ujvári, Bálint, Geiszlinger 

Csere: Dávid, Laczkó, Molnár, Zsiga, Stipsits

Sárga lap: Bálint 15', Varga 68'

Gólszerző: Bata (3) 6' perc, 28', 70', Bálint 20', Nagy 58',  Dávid 82' ill. Hriagyel 17', Sinkovics 78'

 

 A  mérkőzés elkezdése után már lehetett látni , hogy a vendégek minél előbb szerették volna megszerezni a vezetést. Nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe. A mi sajnos  be is igazolódott. A 13' -ben egy hazai védelmi hibát kihasználva a bal oldaról beinduló vendéket gyors szélsője meg sem állt a kapuig. 0 : 1. A hazaiak egy kicsit bátrabbak lettek a bekapott góltól, és a kis önbizalom meghozta  az egyenlítést. Bal oldalról belóőtt labdát hriagyel közelről a kapu közepébe pofozta. 1 : 1. Nem sokáig örülhettek a hazaiak az egyenlítésnek, mert pár perc múlva a vendégek már megint vezettek. 1 : 2. Sőt újabb percek múltával már 1 : 3 -mal mentek a pihenőre. A második  félidő ugyanott folytatódott ahol az első abbamaradt. Újabb két gólt kapott a sérülésektől  kényszerített , átszervezett  hazai védelem. 1:5.Ezután még a hazaiak Sinkovics révén szépítettek 2 : 5. De jött az utolsó perc, azellenfél szélvészgyors balsszélsője ,balról a hosszúsarkot célozta meg, a labda a kapufáról kipattant, sajnos pont a csatár elé, aki közelről nemhibázott, beállítva ezzel a végeredményt. 2 : 6.   A mérkőzésről levonhatjuk a következtetést: a  győzelem alázat nélkül,egymásért való ki nem állás, taktikai utasítások be nem tartása végett a győzelem így nagyon nehéz lesz!

 

 
ora
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2007-09-01
 
Gyors tabella
H Csapat P
1. Tura VSK
7
2. Gyöngyös AK 7
3. Ózd FC
6
4. Putnok VSE 6
5. Balmazújváros FC 4
6. RAFC 4
7. Maglód KSK 4
8. Tiszaújváros FC 3
9. Eger FC 3
10. Veresegyház VSK 3
11. BSE P.F.
3
12. Mezőkövesd
1
13. Tiszaújváros FC
0
14. Salgótarján BFC 0

 

 
Szavazás
Ki volt a legjobb a Mezőkövesd elleni bajnoki meccsen? (U-16)

Kalmár Kristóf
Hegedűs Máté
Farkas Patrik
Csányi Bálint
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Gyors hírek

 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG