bseu19
Számláló
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
szavazás
Ki volt a legjobb a Mezőkövesd elleni bajnoki meccsen? (U-19)

Barna Gergely
Csábi Róbert
Krajcsi Máté
Nagy Martin
Kovács Ákos
Zgheib John Morice
Gyurovics Zsolt
Vereczki Balázs
Sára Sándor
Fábri Tamás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
zene
 
BSE U-19
 
Sérültek

+Mezei Gábor+

 
Hírek
Hírek : Idegenben sem sikerült javítanija csapatainknak!

Idegenben sem sikerült javítanija csapatainknak!

  2008.08.17. 23:54

Tiszaújváros - Balassagyarmat SE U-19, U-16

Tiszaújváros - Balassagyarmat SE U-19 6-1

Balassagyarmat SE: Barna G., Tóth A., Czibulya G.(c) , Nagy T., Krajcsi M., Nagy M., Cseman G., Kovács Á., Gyurovics Zs., Cseke G., Bódis M.

A mérkőzés nem  a legjobb előjelekkel kezdődött. A csapatból  több meghatározó ember hiányzott, külünböző okok miatt. Voltak  akik  üdültek, voltak sérültek . Így  nem is volt várható ,valami  csoda , hogy e napon valami nagyot alkosson a csapat. A célkitűzés az volt  , hogy minél tisztességesebb helytállást érjünk el.  Ez nem igazán valósult meg a mérkőzés  folyamán, mint a későbbiekben kiderült bizony nem úsztuk meg  a csúfos vereséget. Sajnos  a  hazaiak  bedaráltak minket. Még  30 ' -ig csak -csak tartottuk magunkat , de utána jöttek a hibák ,és kegyetlenül kihasználták a  hazaiak  a helyzeteket ,és biztosan tartották otthon a három pontot. A vendégek szépítő  gólját Bódis szerezte.  A  csapatból csak Czibulya  Gabi  nyújtott elfogadható  teljesítményt. Reméljük ,hogy a következő hazai mérkőzésen már megmutatják a fiúk, hogy ki a legény a gáton! Vasárnap  11 - h kor a Balmazújváros szerepel  a műfüves pályán ellenfélként.  Reméljük , hogy végre hazai siker születik, igaz nem igérkezik könnyű mérkőzésnek az eddigi eredmények alapján.

Csere: -

Gólszerző: Bódis M.

Edző: Vidamusz Tibor

Tartalékos csapatunk megtett mindent ami most ennyire volt elég!

 

Tiszaújváros - Balassagyarmat SE U-16  5-2

   A kisebbek találkozója  jó húsz perces késéssel kezdődött," egy kis városnézés miatt".  Egyenlő erők küzdelme alakult ki a mérkőzés elején. Egyáltalán nem ijedtek meg a jóval nagyobb felépítésű hazaiaktól a srácok. Felváltva forogtak veszélybe a kapuk. Sőt a vendégek szereztek vezetést a 32'- ben.  0 : 1.  Az  egyenlítés sem váratot magára. Elég volt 10' rövidzálat a félidő fége felé, máris megfordították a mérkőzést a hazaiak. 3 : 1. Így fordultunk a második játékrészre. A félidő közepén  egyvédelmi hibát kihasználtak a hazaiak, így lett  4 : 1. Ezután a vendégek egy fokkal nagyobb sebességre kapcsoltak ,és meg is lett az eredménye. Büntetőből  Sinkovics már második találatát érte el. 4:2. A gyarmatiak tovább rohamoztak , a levegőben lógott a harmadik gól, de a sok helyzetből nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába. Az utolsó percben egy távoli lóvés kijött a kapufáról, és a lesen lévő játékos közelről a kapuba fejelt. / A partjelző jelezte a lest ,de a spori felülbírálta , és középre mutatott, Így lett 5 : 2  a vége. A látottak alapján az eredmény egy kicsit túlzott, igaz a vendéglátók megérdemelték a győzelmet. A csapatot csak dicsérni lehet a küzdeni tudásért, a mérkőzésen való fegyelmezettségért. Ha így fognak a továbbiakban hozzáálni,akkor még sok siker áll előttük.

Jók : Sinkovics , Hegedűs , Matus, Kalmár.

Gólszerző: Sinkovics (2) utobbit 11-sből

 
ora
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2007-09-01
 
Gyors tabella
H Csapat P
1. Tura VSK
7
2. Gyöngyös AK 7
3. Ózd FC
6
4. Putnok VSE 6
5. Balmazújváros FC 4
6. RAFC 4
7. Maglód KSK 4
8. Tiszaújváros FC 3
9. Eger FC 3
10. Veresegyház VSK 3
11. BSE P.F.
3
12. Mezőkövesd
1
13. Tiszaújváros FC
0
14. Salgótarján BFC 0

 

 
Szavazás
Ki volt a legjobb a Mezőkövesd elleni bajnoki meccsen? (U-16)

Kalmár Kristóf
Hegedűs Máté
Farkas Patrik
Csányi Bálint
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Gyors hírek

 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG