bseu19
Számláló
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
szavazás
Ki volt a legjobb a Mezőkövesd elleni bajnoki meccsen? (U-19)

Barna Gergely
Csábi Róbert
Krajcsi Máté
Nagy Martin
Kovács Ákos
Zgheib John Morice
Gyurovics Zsolt
Vereczki Balázs
Sára Sándor
Fábri Tamás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
zene
 
BSE U-19
 
Sérültek

+Mezei Gábor+

 
Hírek
Hírek : Meg van az első győzelem!

Meg van az első győzelem!

  2008.08.24. 16:08

Balassagyarmat SE - Balmazújváros 1-0 U-19 részletek késöbb!!!

Balassgyarmat SE - Balmazújváros 4-3 U-16

  A  BSE összeállítása : BARNA - CSÁBI , CZIBULYA , PIFFKA , KRAJCSI . KOVÁCS  Á ,GYUROVICS , NAGY M , SIPOS - VERECZKI , BÓDIS.

  CSERE : TÓTH A. , NAGY T.     

Játékvezetők: TÓTH. I. VARGA G. HORNYÁK K:         100 NÉZŐ

 A  MÉRKŐZÉS ELŐTT NAGY FOGADKOZÁSOK VOLTAK A FIÚK KÖRÉBEN , HOGY MINDENÁRON MEGSZERZIK ELSŐ GYŐZELMÜKET. EZ A FELADAT NEM TŰNT EGYSZERŰNEK, MIVEL IGENCSAK JÓ KÉPESSÉGŰ CSAPAT LÁTOGATOTT BALASSAGYARMATRA. AZ EDDIG LEJÁTSZOTT MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI  IS EZT IGAZOLTÁK. A MÉRKŐZÉS NAGY MELEGBEN KEZDŐDÖTT, AMI RÁ IS NYOMTA BÉLYEGÉT A MÉRKŐZÉSRE. TAPOGATÓDZÓ JÁTÉK ALAKULT KI. A LÁTOTTAK ALAPJÁN  ÉREZNI LEHETETT,HOGY NEM EGY GÓLZÁPOROS MÉRKŐZÉST FOGUNK VÉGIGIZGULNI. NEM NAGYON FOROGTAK VESZÉLYBEN A KAPUK. A CSAPATOK PRÓBÁLTÁK KIPUHATOLNI AZ ELLENFELEK  GYENGE PONTJAIT, VÁRTÁK KI MIKOR FOG HIBÁZNI. ÍGY ESETT MEG ,HOGY A 30' -BEN CSÁBI JOBBOLDALON KIUGRATTA A HAZAIAK BÓDIS NEVŰ GÓLFELELŐSÉT, AKI A KIFUTÓ KAPUS HASA ALATT A HOSSZÚSAROKBA RÚGTA A PETTYEST. 1 : 0.  A FÉLIDŐIG MÁR NEM VÁLTOZOTT  AZ EREDMÉNY, ÍGY MENTEK PIHENŐRE. FORDULÁS UTÁN FELVÁLTVA FOROGTAK VESZÉLYBEN A KAPUK,DE GÓLT EGYIK CSPAT SEM TUDOTT ELÉRNI . A VENDÉGEK A HAJRÁRA FELÜLKEREKEDTEK A HAZAIAKON ,DE AZOK HŐSIESEN VÉDTÉK AZ EGYGÓLOS ELŐNYÜKET. SOK HELYZETET ALAKÍTOTTAK KI , DE A MAI NAPON A JÓL VÉDŐ BARNÁVAL, ÉS A HAZAIAK ROMBOLÓ VÉDELMÉVEL NEM BÍRTAK. ÍGY MARADT A SOVÁNYKA EGYGÓLOS HAZAI GYŐZELEM. DE EZ A GYŐZELEM IS HÁROM PONTOT ÉR,FŐLEG AZÉRT, MERT EGY JÓ CSAPATOT SIKERÜLT KÉTVÁLRA FEKTETNI.  REMÉLJÜK A FOLYTATÁS IS HASONLÓ LESZ  JÖVŐ SZOMBATON A MEZŐKÖVESD ELLEN.

JÓK: CZIBULYA, GYUROVICS ,BARNA, KOVÁCS Á.

VIDOMUSZ TIBOR edző: HAZAI PÁLYÁN KÖZEPES TELJESÍTMÉNNYEL SIKERÜLT ÉRTÉKES HÁROM PONTOT SZEREZNÜNK. MEG KELL DICSÉRNEM A JÁTÉKVEZETŐI HÁRMAST, MIND KÉT MÉRKŐZÉSEN KITŰNŐEN LÁTTÁK EL FELADATUKAT.

 

   U -16               Játékvezetők:  VARGA G. HORNYÁK. K. TÓTH. I.

 A NAGYOK TALÁLKOZÓJA UTÁN A KICSIK IS SZERETTÉK VOLNA NAGYOBB TÁRSAIKAT UTÁNOZNI,HOGY ŐK IS BEGYŰJTIK ELSŐ GYŐZELMÜKET. A MÉRKŐZÉS ELEJÉN  A VENDÉGEK BALOLDALI SZÁRNYJÁTÉKA MEGLEPTE A HAZAI CSAPATOT.SOKSZOR CSAK NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN SIKERÜLT MEGAKADÁLYOZNI ŐKET A GÓLSZERZÉSBEN. AHOGY TELT MÚLT AZ IDŐ , A HAZAIAK IS EGYRE BÁTRABBAN MERÉSZKEDTEK AZ ELLENFÉL KAPUJA ELÉ, ALAKÍTOTTAK KI HELYZETEKET. A VENDÉG CSAPAT KONTRA JÁTÉKA NAGYON VESZÉLYES VOLT A KINYÍLÓ  HAZAI  CSAPAT NEM MINDIG TUDOTT VISSZAZÁRNI. ÍGY SZERZETT VEZETÉST AZ ELLENFÉL A 28'-BEN A GYORS POSTA ISTVÁN RÉVÉN. EZ EGY KICSIT FELPAPRIKÁZTA  A HAZAIAKAT,AMINEK RÖVID IDŐN BELÜL MEG IS LETT AZ EREDMÉNYE. AZ ELLENÁLLHATATLAN FARKAS EGY KIUGRATÁS UTÁN A KAPUS HASA ALATT LŐTTE BE AZ EGYNLÍTŐ TALÁLATOT. EZ A TALÁLAT ÖNBIZALMAT SUGÁRZOTT A FIÚKNAK,ÉS MÁR ŐK IS ELHITTÉK , HOGY A MAI NAPON MEGSZEREZHETIK ELSŐ PONTJAIKAT. A FÉLIDEIG AZ EREDMÉNY NEM VÁLTOZOTT,MARADT AZ ELDÖNTETELEN. A MÁSODIK FÉLIDŐRE A SZÉL IS A MIEINKET TÁMOGATTA, ÍGY AZ ELŐRE JÁTÉK JÓVAL FELGYORSULT. AZ 50' - BEN ISMÉT FARKAS VILLANT ÉS MÁRIS  2: 1 IDE. DE SAJNOS MÁR AZ ELŐBB IS EMLÍTETTEM, HOGY A KONTRÁK NAGYON VESZÉLYESEK VOLTAK,ÉS EGY KILÉPÉST KÖVETŐEN NEM TUDTUK UTOLÉRNI  MEGINT POSTÁT ,AKI MEGINT BEKÖSZÖNT. 2 : 2. DE EZEN A MAI NAPON VOLT TARTÁSA A CSAPATNAK ,AMI AZT IS BIZONYÍTJA, HOGY HARMADSZOR IS MEG TUDTUK SZEREZNI AZ ELŐNYT,STRIHO ZSOLT RÉVÉN , AKI HÚSZ MÉTERRRŐL A KINT ÁLLÓ KAPUS FEJE FELETT LŐTT A HOSSZÚ SAROKBA. EZUTÁN SINKOVICS KÉTSZER IS ELDÖNTHETTE VOLNA  A MÉRKŐZÉST,  DE MA NEM MENT A GÓLGYÁROSNAK, EGYSZER A KAPU MELLÉ,MÁSODSZOR A KAPUSBA RÚGTA A KIHAGYHATATLANT. EZ AHOGY LENNI SZOKOTT ,MEGBOSSZULTA MAGÁT,MIVEL AVENDÉGEK HARMADSZOR IS KIEGYENLÍTETTEK RDÓCZ RÉVÉN.3:3. A LELKESEDÉS ,ÉS AZ AKARAT MEGHOZTA  A GYÜMŐLCSÉT, EGY SZÉP TÁMADÁS VÉGÉN SAK-MATT HELYZET UTÁN FARKAS MEGSZEREZTE CSAPATA NEGYEDIK ,SAJÁT MAGA HARMADIK GÓLJÁT.EZZEL EL IS DŐLT A MÉRKŐZÉS, MÁR NAGYON VIGYÁZTAK  A BSE-SEK ,HOGY KI NE CSÚSSZON KEZÜKBŐL A GYŐZELEM. EZ  A GYŐZELEM REMÉLEM MEGHOZZA AZ ÉTVÁGYUKAT, ÉS ELHISZIK ,HOGY MÉG SOK SZÉP VÁR RÁJUK.

 JÓK : FARKAS, STRIHO,MAJOR,KALMÁR,MATUS, ÉS A TÖBBIEK

BÉRCZI MÁRTON edző : MÁR A MÚLTHÉTEN IS EL KEZDŐDÖTT VALAMI, AMIT MAI NAPON SZÉPEN FOLYTATTUNK. REMÉLEM ELHISZIK A GYEREKEK ,HOGY NINCS LEGYŐZHETETLEN ELLENFÉL, HA ILYEN HOZZÁÁLLÁSSAL ÉS AKARATTAL FOCIZNAK.  

 
ora
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2007-09-01
 
Gyors tabella
H Csapat P
1. Tura VSK
7
2. Gyöngyös AK 7
3. Ózd FC
6
4. Putnok VSE 6
5. Balmazújváros FC 4
6. RAFC 4
7. Maglód KSK 4
8. Tiszaújváros FC 3
9. Eger FC 3
10. Veresegyház VSK 3
11. BSE P.F.
3
12. Mezőkövesd
1
13. Tiszaújváros FC
0
14. Salgótarján BFC 0

 

 
Szavazás
Ki volt a legjobb a Mezőkövesd elleni bajnoki meccsen? (U-16)

Kalmár Kristóf
Hegedűs Máté
Farkas Patrik
Csányi Bálint
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Gyors hírek

 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG